Over RSC

’s Ochtends, vroeg uit de veren. De eerste zonnestralen. Dauw op het gras. Misschien wel het mooiste moment van de dag. De dag ligt nog open. Hét moment waarop je alle vrijheid voelt om er jouw dag van te maken. Dát is het gevoel wat onze opdrachtgevers en corporate recruiters dagelijks weer mogen ervaren.

Vetrouwen in groei

Op korte termijn het recruitment verschil maken voor de lange termijn is niet voor iedereen weggelegd. Het is een samenspel van vrijheid en verantwoordelijkheid. Dát is de basis voor vertrouwen. Vertrouwen in groei van onze technische opdrachtgevers, persoonlijke groei van corporate recruiters en vakvolwassen professionals met technische functies in bijvoorbeeld de bouw, infra, installatie en energie.

 

Doordacht en energiek aan de slag 

We gaan energiek en doordacht aan de slag. Want iedere organisatie en ieder mens is uniek. Maar als je daar op de juiste manier mee omgaat, kijkt naar de behoeften en inspeelt op de vraag, kun je organisaties en mensen laten groeien. Dat vraagt om maatwerkoplossingen en inlevingsvermogen. Een partner die meedenkt, vooruit denkt en nét dat stapje extra zet. Zo geven we invulling aan uitdagingen voor de korte- en lange termijn en maken we de juiste verbindingen tussen mensen en organisaties én tussen functies en kandidaten. Werk vandaag nog met RSC samen om met recruitmentoplossingen van nu, morgen het verschil te maken.

profielfoto website

Contact

Wil je ook op korte termijn het verschil maken voor de lange termijn? Neem dan contact op met Michiel van den Beuken.